Κόκκινη τραβερτίνη

Κόκκινη (ροζ) τραβερτίνη; Τύποι σκαλοπατιών, περβάζια, κιγκλιδώματα, σετ, δάπεδα, προβλήτες

Κόκκινη τραβερτίνη

Η κόκκινη τραβερτίνη είναι ένα σπάνιο είδος τραβερτίνης που έχει μια ζωντανή και ροζ-κόκκινη εμφάνιση, εκτός από το χρώμα της κανονικής τραβερτίνης. Με αυτήν την τραβερτίνη, η οποία παράγεται στην Τουρκία, μπορείτε να προσφέρετε μια κομψή, κομψή και κομψή στάση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς σας χώρους.

Τα ειδικά κατασκευασμένα μοντέλα κόκκινου τραβερτίνης σε μεγέθη 30*60, 40,6*61, 60*60 και σετ παράγονται σε πάχος 1,2 cm, 2 cm και 3 cm. προαιρετικά; Παράγεται με διάφορες επιφανειακές επεξεργασίες όπως γυαλισμένο, βουρτσισμένο ή ακονισμένο.

Είναι επίσης εύκολο στη χρήση σε επιστρώσεις επιφανειών και σκαλοπάτια. Οι χρήστες που θέλουν να προτιμούν διαφορετικά και ζωηρά χρώματα σε επιστρώσεις πισίνας και προσόψεων μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν με αγάπη την κόκκινη τραβερτίνη. Είναι ένα κατάλληλο προϊόν για όσους αναζητούν διαφορετικό χρώμα και επιλογή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την κόκκινη τραβερτίνη ή να κάνετε μια παραγγελία.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow